Restaurant Hengelo

Streetfood

Ook zo dol op de urban vibes van al die hippe restaurants in New York? Dan hoef je nog geen vliegticket te kopen, want Triple B in Hengelo is het restaurant to be! Perfect voor alle liefhebbers van divers Amerikaans eten en allerlei soorten bier.

Bij dit restaurant in Hengelo heb je naast een lunch- en dinerkaart ook streetfood. Dit zijn kleine, vullende snacks die opgediend worden in kleine bakjes. Je hebt de bekende, maar lekkere, kippensoep en tomatensoep, maar ook bijvoorbeeld gepaneerde garnalen en gefrituurde inktvisringen. Er zijn natuurlijk ook de bekende en geliefde mini burgers, chicken wings, BBQ ribs en carpaccio, maar er is uiteraard ook aan de vegetariërs gedacht. Er zijn aardappelkroketjes, (gekrulde) frietjes, kaassoufflés, vegetarische loempia’s, Old Amsterdam sticks en nog zo veel meer! Dit is dus ook het ideale restaurant in Hengelo voor vegetariërs.

Lunch | Diner | Streetfood

Bekijk hier onze menukaarten

lunchkaart
dinerkaart
streetfood
Groot aanbod lekkers..

Lunchkaart

Op de lunchkaart bij het restaurant Triple B in Hengelo staan allerlei verschillende tosti’s, soepen, belegde broodjes, en uitsmijters. Ook zijn er veel lekkere wraps en salades om uit te kiezen, er is wat voor iedereen. Als je met twee personen of meer bent bij restaurant Triple B in Hengelo, is het een leuk idee om een lunchplank te halen. Deze is gevuld met wraps, kleine rijk belegde broodjes, nacho’s, een soepje, kroket en friet. Er zijn meerdere soorten plates om uit te kiezen, deze worden normaal geserveerd met een salade, friet en mayonaise.

Niet te vergeten: dit restaurant heeft een heel groot aanbod van allerlei soorten burgers, die ook nog eens standaard worden geserveerd maar aardappelgarnituur en salade.

Voor een grote hap...

Dinerkaart

We kunnen natuurlijk niet de superhippe dinerkaart van restaurant triple B in Hengelo vergeten. Ten eerste zijn de voorgerechten geweldig en is er enorm veel diversiteit. Zo zijn er sweet potato fries, nacho chips, mushrooms en gamba’s. Er is veel verschillende soorten vlees, ribs, burgers, vis, en zelfs een vegetarisch verrassingsmenu! Dit urban restaurant in Hengelo heeft daarnaast een superleuk menu voor kinderen. Zo is er ‘’Captain Burger’’, een menu met een kleine hamburger, friet, appelmoes, en daarna een ijsje. Of ‘’Junior Ribs’’, kleine spareribs met dezelfde toevoegingen als bij de hamburger. Ook kinderen zullen ongetwijfeld erg veel genieten van restaurant Triple B in Hengelo!

 

Triple B in Hengelo is geen saai restaurant, dat heeft wel gebleken. Natuurlijk zijn er dan ook nog sidedishes zoals maiskolf, zoete aardappelfrietjes, gemengde salade, en verschillende soorten sauzen. Voor iedereen is er wel wat bij dit hippe restaurant in Hengelo.

Bestellen?

Zin om thuis te genieten van een heerlijke streetfood-box gevuld met diverse warme en koude gerechten? Triple B in Hengelo is een restaurant die het allemaal met liefde doet. In heel Hengelo is het mogelijk om te bestellen of om een bestelling af te halen.

Of bel ons op 074-291 4390!

...

Reserveren

Neem voor het reserveren voor dezelfde dag telefonisch contact op. 074 291 4390

    Datum

    Tijd