Over Triple B

Tasty Food with an American Bite!

Triple B neemt je mee op een culinaire trip dwars over de wereld delen. Dit zie je terug in bijvoorbeeld Amerikaanse food classics op de kaart – zoals de Nacho’s, Streetfood uit diverse werelddelen, Trendy lunchgerechten, Steaks & Skewers en een line up van Triple B Burgers. De keuken is gespecialiseerd om met eigen recepturen te werken zodat de gerechten dagvers zijn en de flavours zeer divers zijn.

Tevens hebben wij rekening gehouden met mensen met een allergie.

De urban en stoere look van Triple B doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Staal, hout, wallpapers, trendy toilets kenmerken de zaak. De sfeer in het restaurant is stoer, warm en easygoing, wat uitnodigt tot lekker lang tafelen of gewoon lekker borrelen met een mooi glas wijn of een heerlijke cocktail. En o ja ook niet onze speciaal biertjes niet te vergeten in combinatie met trendy bites.

Triple B is gevestigd aan Telgen 8 in Hengelo (OV) in een monumentaal pand. Voorheen bekend als zijnde de Coöperatie en daarna als het wel bekende familierestaurant Cherry’s met de bekende IJS-corner.

In 2019 heeft de organisatie Triple B geopend op Telgen 8 na een grondige fine tuning. Een industriële look met een warme uitstraling. Op de menukaart de populaire Classics aangevuld met heerlijke Streetfoods. Ook hebben wij een uitgebreide Lunchkaart waar u zeker een keuze uit kunt maken.

Gewoon een lekker kopje vers gezette koffie of een keuze uit ons verse thee assortiment met een lekkere vlaai en een dag krant behoort tot onze mogelijkheden. U bent van harte welkom!

Triple B is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur met uitzondering van de marktdagen, dan zijn we een uurtje eerder open. Trouwens de markt staat bij ons voor deur 🙂