Lunchen Hengelo

Koffie met een krant

Markt

Lekker lunchen in een moderne, Amerikaanse sfeer. Bij Triple B in Hengelo kunt u genieten van trendy gerechten om mee te lunchen met een breed assortiment aan burgers en Steaks & Skewers. Heerlijk lunchen met dagvers eten en diverse smaken dankzij onze eigen recepturen. Kom snel langs en proef de Amerikaanse sfeer!

Lekker een dagje op de markt geweest in Hengelo? Ga dan nog niet naar huis, want de markt staat vlak voor de deur van Triple B! Bij ons restaurant in Hengelo kunt u lunchen en lekker genieten van een kopje thee of koffie met een dagkrant. Qua thee kunt u een keuze maken uit onze verse thee assortiment. Houd u meer van koffie, deze maken wij vers voor u klaar. Of kom lekker even lunchen bij Triple B in Hengelo!

Lunch | Diner | Streetfood

Bekijk hier onze menukaarten

lunchkaart
dinerkaart
streetfood
Urban style

Uiterlijk

Neem een stap in restaurant Triple B, en u vergeet even dat u in Hengelo bent. Het uiterlijk van ons restaurant is erg ‘’New York-achtig’’! Staal, hout, wallpapers, en trendy toiletten geven de Triple B in Hengelo een echte urban, stoere look. De trendy gerechten waar je lekker mee kan lunchen maakt dit helemaal af.

Heerlijke Amerikaanse broodjes

Lunchkaart

Ten eerste hebben we in Triple B in Hengelo allerlei verschillende soorten tosti’s om mee te lunchen. We hebben daarnaast onze eigen Triple B soep: Licht pikante tomatensoep met kip, paprika, ui, champignon en een pepertje. Ook verkrijgbaar in een vegetarische variant!

Als u denkt aan lunchen, denkt u natuurlijk aan broodjes. Bij ons restaurant heeft u keus uit foccacia, pistolet, wit of bruin oerbrood. Naast allerlei verschillende soorten belegde broodjes hebben we uitsmijters, wraps, salades en plates. Natuurlijk hebben we ook een heleboel verschillende soorten burgers. Want wat is de Triple B in Hengelo nou als je niet kunt lunchen met onze Amerikaanse burgers?

Bestellen?

Zin om thuis te genieten van een heerlijke streetfood-box gevuld met diverse warme en koude gerechten? Triple B in Hengelo is een restaurant die het allemaal met liefde doet. In heel Hengelo is het mogelijk om te bestellen of om een bestelling af te halen.

Of bel ons op 074-291 4390!

...

Reserveren

Neem voor het reserveren voor dezelfde dag telefonisch contact op. 074 291 4390

    Datum

    Tijd