Amerikaans eten

Lekker Amerikaans Lunchen

Lunch

Waar voorheen familierestaurant Cherry’s met de bekende IJS-corner stond, staat nu het Amerikaanse restaurant Triple B. Geniet van heerlijk Amerikaans eten zoals nacho’s en burgers, maar ook trendy lunchgerechten van over de hele wereld. Dit in een urban sfeer met een echte New York vibe!

Naast Amerikaans eten zijn er veel lunchopties bij de Triple B. Op de lunchkaart staan er allerlei diverse soorten tosti’s. Ook is er ‘’mustard soup’’ en ‘’onion soup’’. Er is zelfs een Triple B soep! Dit is een licht pikante tomatensoep met kip, paprika, ui, champignon en een pepertje. Ook is deze soep te eten in een vegetarisch variant. Perfect voor vegetariërs die Amerikaans willen eten.

Natuurlijk hoort bij Amerikaans eten ook allemaal verschillende soorten belegde broodjes. Er is hierbij keuze uit foccacia, pistolet, wit of bruin oerbrood. Er is hot chicken, fried French cheese, healthy, salmon, ham, carpaccio, tuna, en minced meat om heerlijk van te eten.

Lunch | Diner | Streetfood

Bekijk hier onze menukaarten

lunchkaart
dinerkaart
streetfood
De grootste aanbod aan burgers

Met z’n tweetjes

Verder zijn er ook wraps, salads en plates. Deze gerechten worden standaard geserveerd met een salade, friet en mayonaise. Ideaal als je zin hebt om lekker met zijn tweetjes Amerikaans te gaan eten.

Niet te vergeten is dat er bij dit Amerikaans restaurant ook een ruim aanbod aan allerlei verschillende burgers is! We hebben de Triple B burger, maar ook meat lovers-, classic-, Tennesee chicken-, big famous-, veggie-, New York-, en legendburger. Echt Amerikaans eten dus!

Overheerlijk dineren

Dinerkaart

In ons restaurant met Amerikaans eten hebben we natuurlijk ook een Amerikaans dinerkaart. Ten eerste hebben we heerlijke voorgerechten zoals een Amerikaanse Carpaccio, nacho’s en chicken wings. Verder zijn er natuurlijk soepjes en salades om ernaast te eten. We beschikken over een heleboel Amerikaanse classics en verschillende soorten ribs. Natuurlijk zijn ook onze burgers, typisch Amerikaans eten, van de partij.

Bestellen?

Zin om thuis te genieten van een heerlijke streetfood-box gevuld met diverse warme en koude gerechten? Triple B in Hengelo is een restaurant die het allemaal met liefde doet. In heel Hengelo is het mogelijk om te bestellen of om een bestelling af te halen.

Of bel ons op 074-291 4390!

...

Reserveren

Neem voor het reserveren voor dezelfde dag telefonisch contact op. 074 291 4390

    Datum

    Tijd