Covid-19 onze spelregels

Vanaf 1 juni 12:00 uur is het weer mogelijk om bij ons te komen genieten van een lunch, een diner, een borrel of een kopje koffie. Vanaf morgen (woensdag 27 mei) is het mogelijk om een reservering te plaatsen voor een tafel binnen. Om de veiligheid van u en de medewerkers te waarborgen, houden we ons aan de standaard richtlijnen van het RIVM. Daarnaast zijn er ook nog enkele huisrichtlijnen opgesteld, namelijk:

  • Reserveren mag voor maximaal 2 personen. Meer dan 2 personen zijn uitsluitend toegestaan als dit personen betreft die een gezamenlijke huishouding vormen (geen studentenhuishouding).
  • U dient verplicht telefonisch te reserveren voor een tafel binnen in het restaurant. Reserveringen per contactformulier of per mail worden niet in behandeling genomen.
  • Tijdelijk werken we met tijdvakken, die hieronder weergegeven zijn. U kunt reserveren voor 1 van deze tijdvakken, meerdere tijdvakken reserveren is niet mogelijk.
  • Voor het terras hoeft u niet te reserveren. Ook hier geldt de regel dat u met maximaal 2 personen mag plaatsnemen, tenzij het personen betreft die een gezamenlijke huishouding vormen. Voor het terras gelden de tijdvakken niet, u kunt hier plaatsnemen wanneer wij open zijn.
  • Bij het ontvangst (binnen en op het terras) zal er een controlegesprek plaatsvinden. Indien er sprake is van gezondheidsrisico’s, dan mag u helaas niet plaatsnemen.
  • Bij binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren, tevens als u op het terras plaatsneemt.
  • Onze medewerkers proberen zo veel mogelijk de 1,5 meter afstand te houden. Er zal binnen de 1,5 meter gewerkt worden bij het opnemen van uw bestelling, het uitserveren van de drankjes en het eten en het afruimen van uw tafel.
  • Tijdelijk hebben wij geen garderobe, u dient de jassen mee te nemen naar uw tafel.
  • De indeling van de tafels (zowel binnen als op het terras) staat vast. U mag de tafels zelf niet verschuiven.

Tijdvakken
Koffie + gebak:
10:00 uur t/m 11:15 uur

Lunch:
11:30 uur t/m 13:00 uur
13:15 uur t/m 15:00 uur

Lunch/koffie + gebak:
15:15 uur t/m 16:45 uur

Diner:
17:00 uur t/m 19:00 uur
19:15 uur t/m 21:15 uur

Borrel:
21:30 uur t/m 23:00 uur

We wijzen u ook op uw eigen verantwoordelijkheid om de richtlijnen van het RIVM in acht te houden.